Missietrips

Ontdek je bestemming

Wil jij groeien in relatie met God en ontdekken wat je roeping is? Ga op missietrip met de One in Him Foundation! Je wordt toegerust om in de waarheid van Gods Woord te wandelen. Ontwikkel jouw door God gegeven gaven en talenten en word toegerust om anderen te dienen! 

Over
One Missions

Johan en Brenda ervaren de vurige roeping van God om in zo’n kort mogelijke tijd zoveel mogelijk mensen te bereiken met het goede nieuws van het Evangelie en om te delen in de nood van anderen. Dit vormt het hart van hun bediening. Zo geven Johan en Brenda samen met hun stichting Gods liefde handen en voeten in Woord en in daad.

bidden voor mensen scaled

Deze missietrip heeft mijn leven voorgoed veranderd. Ik leerde hoe ik moest bidden voor de zieken en zag zoveel wonderen gebeuren. Daarnaast zijn we de favela’s in geweest om voedselpakketten uit te delen. Normaal zijn deze plaatsen niet toegankelijk en gevaarlijk, maar ik heb mezelf nog nooit zo veilig gevoeld. Het is fijn als je na een intensieve dag terug komt bij het missiehuis in alle rust. Deze ligt buiten de drukte en in de natuur.

Jimmy

Sponsor een
voedselpakket

Bij elke One Mission gaan de deelnemers met de GospelTruck op campagne. Hierbij delen we de boodschap van Gods onvoorwaardelijke liefde in Woord en daad. We laten de mensen weten dat ze geliefd zijn door de Vader, maar we reiken ook naar hen uit met onder andere voedselpakketten, kleding en andere zaken waar behoefte aan is. Voor € 10 kan jij iemand voorzien met een voedselpakket. Doe jij mee?

voedselpakketten