One Missions

Join 'One Missions'
naar Brazilië!

One In Him Foundation organiseert jaarlijks meerdere missietrips onder de naam One Missions. Zij geeft gehoor aan de roepstem van God. Tijdens de missietrip gaan wij samen met jou Gods roeping op jouw leven ontdekken. We gaan je kickstarten zodat jouw gave en kracht in Hem zichtbaar zullen gaan worden. We gaan je helpen en bemoedigen, zodat jij in jouw God gegeven bestemming kan komen.

Ga het avontuur aan!

Durf jij jouw identiteit in Christus uit te gaan wandelen en compleet getransformeerd te worden tijdens een ‘One Mission’ met de One in Him Foundation? Lijkt het jouw geweldig om met een groep mede-gelovigen in Brazilië het Koninkrijk van God te dienen? Wil jij wandelen als in het Bijbelboek Handelingen en Gods kracht door jou heen laten werken? Dan is One Mission voor jou!

Are you
adventurous?

Tijdens de missietrip gaan wij samen met jou Gods roeping op jouw leven ontdekken, zodat je in jouw God gegeven bestemming kan komen.

bidden voor mensen 1
overons onemission 1

Join 'One Missions'
naar Brazilië!

One in Him Foundation organiseert jaarlijks meerdere missietrips onder de naam One Missions. Wij geven gehoor aan de roepstem van God. Tijdens de missietrip gaan wij samen met jou Gods roeping op jouw leven ontdekken. We gaan je kickstarten zodat jouw gave en kracht in Hem zichtbaar zullen gaan worden. We gaan je helpen en bemoedigen, zodat jij in jouw door God gegeven bestemming kan komen.

Ontvang de missietrip brochure