Contact

Gegevens

Email: info@missiereis.nl
WhatsApp: +31 6 25030062

Missiereis.nl is onderdeel van Stichting One In Him Foundation
KVK: 65998928
RSIN: 856350503
IBAN: NL22 RABO 0310 5932 71

Neem contact op

Vul het onderstaande formulier in, dan nemen wij z.s.m. contact met je op.

"*" geeft vereiste velden aan

 

Veelgestelde vragen

Heb je vragen over de missiereizen? Bekijk hieronder de meest gestelde vragen over alles wat met de missiereizen te maken heeft. Kun je niet vinden wat je zoekt? Vul het contactformulier in en we zullen je verder helpen.

Tijdens een missiereis willen wij samen met jou de roeping die God op jouw leven heeft gelegd ontdekken. We rusten je toe zodat jouw door God gegeven gaven en talenten manifest zullen worden. We ondersteunen en bemoedigen jou tijdens deze missie, opdat jij in jouw bovennatuurlijke bestemming kunt komen.

De One in Him organiseert gemiddeld 10 missietrips per jaar. De reizen zijn snel volgeboekt, dus wees er op tijd bij!

Een missiegroep bestaat uit gemiddeld twintig deelnemers waarbij we rekening houden met man/vrouw verdeling. Het kan voorkomen dat we je daarom vragen om in een andere missiegroep mee te gaan voor de juiste verdeling. Dit zal altijd in overleg plaatsvinden.

Tijdens de One Mission worden er evangelisatiecampagnes georganiseerd. Alle bezoekers ontvangen een voedselpakket. De voedselpakketten worden uitgedeeld door de deelnemers van de One Mission. Het sponsorgeld word voor 100% gebruikt voor het winnen van zielen en om de liefde van de Vader uit te delen.

Jouw missiereis met de groep start op Schiphol in Nederland. De One in Him Foundation boekt voor jou het vliegticket. Alle informatie over de vlucht ontvang je voor aanvang van jouw missietrip.

Missiereis.nl is onderdeel van de One in Him Foundation. De stichting is opgezet door Johan en Brenda Toet. Zij ervaren de vurige roeping van God om in zo een kort mogelijke tijd zoveel mogelijk mensen te bereiken met het goede nieuws van het Evangelie en om te delen in de nood van anderen.